Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 36χρονος από το Καματερό συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, καθώς προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στη δολοφονία ενός 70χρονου στα διαμέρισμά του στα Πατήσια, πριν από περίπου 9 χρόνια.

Πρόκειται για ένα έγκλημα που είχε τελεστεί στις 13 Φεβρουαρίου του 2012, και μέχρι σήμερα παρέμενε άλυτο μυστήριο για την ΕΛ.ΑΣ., όταν τρεις ένοπλοι και αποφασισμένοι για όλα ληστές, εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου και της 71χρονης συζύγου του. Χρησιμοποιώντας ωμή βία, έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν το ζευγάρι, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένες τις οικονομίες και τα κοσμήματά τους. Όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο διαμέρισμα, το παραβίασαν, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, αφήνοντας δεμένους και φιμωμένους τους δύο ηλικιωμένους.

Ο 70χρονος δεν άντεξε και μέχρι να τους εντοπίσουν πέθανε από ασφυξία κι από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί. Το μόνο που άφησαν πίσω τους οι κακοποιοί ήταν ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο σήμερα –μετά από σχεδόν 9 χρόνια- οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη του 36χρονου. 

Πρόκειται για ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα προανακριτικά, αλλά την έρευνα να συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των δύο συνεργών του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA