Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δικηγόρο «έδειξε» η θεία της κατηγορούμενης για την απόφασή της να μην εμφανιστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας, κατά την πρώτη μέρα εκδίκασης για την επίθεση με βιτριόλι. «Ο δικηγόρος τα κανόνισε για να μην έρθει η Έφη», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Ο Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους στη δίκη της κατηγορούμενης!

«Ευτυχώς που δεν είδα την τηλεόραση δεν είναι ωραίο θέαμα του κοριτσιού γιατί δεν είναι άγνωστη. Ο δικηγόρος τα κανόνισε για να μην έρθει η Έφη», είπε η θεία της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μιλώντας στον ALPHA η θεία ισχυρίστηκε πως δεν έχει δει την κατηγορουμένη και «φαντάζομαι πως έχει μετανιώσει απ' ότι έχει πει η μάνα της». «Σημασία έχει το αποτέλεσμα καταστράφηκαν δύο ζωές και περισσότερο της Ιωάννας. Δεν έχει σημασία τι μου είναι η Έφη», σημείωσε. 

Σύμφωνα με το MEGA η κατηγορούμενη ενημέρωσε τους νομικούς εκπροσώπους της πως δεν θα παραστεί στο δικαστήριο το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν τη δίκη. Εκτιμάται πως δεν θα παραστεί στο δικαστήριο όταν θα καταθέσει η Ιωάννα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

«Θα έπρεπε να ήταν στη δίκη, ντροπή!»

 «Θα έπρεπε να πήγαινε στο δικαστήριο και να εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους το έκανε», εξηγεί ο εξάδελφος, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να πάει να την υπερασπιστεί στο δικαστήριο, επειδή «είναι ντροπή». «Έδειχνε πολύ καλό χαρακτήρα και ότι ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους της. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει λόγος να καταθέσω υπέρ της στο δικαστήριο, είναι ντροπή», εξηγεί χαρακτηριστικά. «Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει κάτι να πω. Περνάνε κι αυτοί τον δικό τους Γολγοθά. Πολύ μεγαλύτερο βέβαια οι γονείς της Ιωάννας», συμπληρώνει. Τέλος, αυτό που επισημαίνει είναι ότι επειδή μιλούσαν μόνο μέσω Instagram τα τελευταία χρόνια, δεν είχε παρατηρήσει να έχει κάποια σχέση εκείνη την περίοδο που έγινε η επίθεση.

Αναβολή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, δείχνοντας σε όλους τη δύναμη που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος. Άλλωστε υπήρχε η πιθανότητα να έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη γυναίκα που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει πετώντας τη το καυστικό υγρό. Η Ιωάννα μετά από το τέλος της σύντομης διαδικασίας, όταν και δόθηκε η αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου, βρήκε το κουράγιο να πει δύο κουβέντες, τόσο όμως αιχμηρές. «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε ξανά πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε η Ιωάννα που κατά την άφιξή της στον χώρο των δικαστηρίων κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Από την πλευρά της η μητέρας της είπε πως «το παιδί μου είναι το καλύτερο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA