Μενού
  • Α-
  • Α+

Απόπειρα ληστείας από ομάδα 7 -10 ατόμων καταγγέλλουν πως δέχτηκαν φοιτητές στη Νέα Ιωνία. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών. 

Διαβάστε ακόμη: Ενοπλη ληστεία στην Αθήνα: Ο «μοναχικός λύκος» από το αντάρτικο πόλεων και το μισθωμένο κρησφύγετο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι προσέγγισαν φοιτητές κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια στη περιοχή της Νέας Ιωνίας για να τους κλέψουν τα κινητά. Οι δύο από τους τρεις φοιτητές παρέδωσαν τα τηλέφωνά τους, σύμφωνα με τον ΑLPHA, ωστόσο ο τρίτος αρνήθηκε.

Τότε, οι φερόμενοι δράστες τον ξυλοκόπησαν άγρια, όπως κατήγγειλε ο πατέρας του, μάλιστα, φέρεται να του έσπασαν τη μύτη και τέσσερα δόντια. Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία προσαγωγή ή σύλληψη, ενώ τα φερόμενα θύματα έχουν πάει και στο τμήμα για να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα που τους επιτέθηκαν χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποιο αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται ενώ εξετάζονται και τα κίνητρα, καθώς κατά τη διάρκεια της ληστείας, φέρεται να υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με το τι ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζουν τα θύματα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA