Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές έρχονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στα mega εμβολιαστικά κέντρα που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες κόσμου. Η χαμηλή προσέλευση έχει ως αποτέλεσμα να «κατεβάσουν ρολά».

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Εκκληση Φον Ντερ Λάιεν: «Εμβολιαστείτε για να γλιτώσουμε την πανδημία των ανεμβολίαστων»

Σύμφωνα με τον ALPHA, το mega εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου αναμένεται να κλείσει στο τέλος Σεπτεμβρίου ενώ κλειστό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο του Ελληνικού. Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν  στη λεωφόρο Κηφισίας, στον «Προμηθέα», ενώ άγνωστο είναι το τι θα συμβεί με το εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εμβολιασμοί σε όλη την επικράτεια δεν ξεπερνούν πλέον τους 30.000 τη στιγμή που πριν το καλοκαίρι ανέρχονταν σε πάνω από 100.000 ημερησίως. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον «Προμηθέα» για την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου είχαν προγραμματιστεί 1.000 εμβολιασμοί

«Στις μεγαλύτερες ηλικίες έχουμε φτάσει σε ένα ποσοστό, δηλαδή άνω των 60 έχει εμβολιαστεί το 79% του πληθυσμού προφανώς κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί μέχρι τώρα είναι δύσκολο να πειστεί. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα όπως λειτούργησαν, να μην χρειάζεται να έχουν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA