Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Θ. Σταματίου στον Άγιο Δημήτριο. Μία 45χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τους πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Στο σημείο επιχείρησαν 9 άνδρες με τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και κατά τη διάρκεια του τελικού σταδίου της κατάσβεσης (σ.σ. αποκάθαρση) εντόπισαν την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο υπνοδωμάτιο της. Χρειάστηκε, μάλιστα, να σπάσουν μία ξύλινη πόρτα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του δωματίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τις φλόγες έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, ενώ οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν προληπτικά καθώς υπήρχε πυκνός καπνός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA