Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, άρχισε με την ίδια να παρουσιάζεται στο δικαστήριο και να δείχνει τη δύναμη ψυχής που κρύβει. Κόντρα σε κάθε συμβουλή να μην εμφανιστεί εκείνη φορώντας προστατευτική ειδική μάσκα αλλά και προστατευτικά στα χέρια εμφανίστηκε και όπως δήλωσε έχει σκοπό να το κάνει σε κάθε συνεδρίαση της δίκης που θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί η κατηγορουμένη μπορεί να βγει από τη φυλακή σε 4 χρόνια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρα από την απόδοση δικαιοσύνης αναζητά και τις απαντήσεις στα δικά της γιατί. Απαντήσεις που για να δοθούν θα πρέπει η 36χρονη κατηγορούμενη να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Χθες κατά την έναρξη της δίκης, επέλεξε να μην παραστεί και να εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της. Ενημέρωσε πως κάποια στιγμή θα βρεθεί κι εκείνη στη δικαστική αίθουσα. Η απόφασή της αυτή, ωστόσο, να μην βρεθεί απέναντι στη γυναίκα την οποία παραλίγο να σκοτώσει με το βιτριόλι, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από πρόσωπα του δικού της περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής δηλώνει πεπεισμένος ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη συνεργοί της 36χρονης δράστριας. 

«Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην παρακωλύσω το έργο των Αρχών, αλλά δεν γίνεται να την παρακολουθούσε για πάνω από έναν χρόνο, να της έχει βάλει τρία gps tracker στο αυτοκίνητο και να τα έχει κάνει όλα αυτά μόνη της... Ελπίζω απλά να καταφέρουμε να τους φέρουμε ενώπιον του δικαστηρίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open TV.

Την παρακολουθούσε από το 2019!

Οσον αφορά στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, η Αστυνομία σύμφωνα με τον Alpha, κατά την εξέταση του κινητού της δράστιδος εντόπισε φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που διέμενε η Ιωάννα, από τον Ιούνιο του 2019. Επίσης, κατά την εξέταση του κινητού της 36χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που αφορούν στην Ιωάννα, όπως οι συντεταγμένες του γραφείου της, απεικονίσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι συντεταγμένες του αυτοκινήτου του θύματος, οι οποίες έδειχναν τη θέση που βρισκόταν το όχημα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο που θα εξεταστεί στη δίκη είναι οι πολλοί παραλήπτες των δεδομένων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, στις 4 Μαΐου 2020, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με βιτριόλι, στις 8.42 π.μ. η κατηγορούμενη έστειλε μία φωτογραφία με συντεταγμένες της Ιωάννας σε πέντε άγνωστους παραλήπτες, ενώ στις 18 Μαΐου αποστέλλεται η θέση της 24 φορές προς άγνωστους παραλήπτες.

Ο Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για στην υπόθεση Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε να εξαιρεθούν οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι. «Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες» που είχαν κληρωθεί, αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA