Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παρουσία της Ιωάννας στο δικαστήριο για την υπόθεση με το βιτριόλι, έχει συγκινήσει τους πάντες στην χώρα. Η Αννίτα Ναθαναήλ, βρέθηκε δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στα δικαστήρια της Ευελπίδων και λίγες ώρες μετά την παρουσία της ανέβασε στο Instagram μία κοινή φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε όταν η Ιωάννα ταξίδεψε στη Γαλλία, για ένα από τα πολλαπλά χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει το τελευταίο διάστημα και τη συνόδευσε η Αννίτα.

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις τη δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ στη λεζάντα της ανάρτησής της, πλέκοντας το εγκώμιο της Ιωάννας για τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/CT2fccgoAvY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα, όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Σε σημερινή (16/09) της συνέντευξή ανέφερε: «Λέει συνεχώς «τώρα η μητέρα μου με ξαναγέννησε». Νιώθει χρέος να είναι στο δικαστήριο. Είναι το μόνο επιζών θύμα εγκληματικών ενεργειών. Μόλις φτάσαμε στο δικαστήριο μάθαμε πως δε θα είναι η κατηγορούμενη. Είμαι δίπλα της σε όλα τα χειρουργεία. Σχεδόν όλη μέρα πρέπει να φοράει μάσκα για να σταθεροποιηθούν οι ιστοί του προσώπου της. Κάνει 3 ώρες μασάζ σε πρόσωπο και σώμα για να μαλακώσουν οι ιστοί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA