Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε 8 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν 80χρονο ιερέα, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης. Ακόμα το δικαστήριο καταδίκασε σε 5 χρόνια φυλάκισης και την 30χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού για συνέργεια καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η ίδια παρέδιδε την ανήλικη στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας. Συγκεκριμένα ο δικαστικός λειτουργός είπε ότι ο ιερέας «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας σημείωσε πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο ιερέα για να υπογραμμίσει μάλιστα με έμφαση πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο», ενώ επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA