Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λάρισα: Κάθειρξη 8 ετών σε 80χρονο ιερέα που ασελγούσε σε 11χρονη

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε τον 80χρονο ιερέα καθώς επίσης και τη 30χρονη μητέρα της μικρής με την κατηγορία της συνέργειας - «Είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει» είπε η ανήλικη

Σε 8 χρόνια φυλάκισης καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν 80χρονο ιερέα, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης. Ακόμα το δικαστήριο καταδίκασε σε 5 χρόνια φυλάκισης και την 30χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού για συνέργεια καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η ίδια παρέδιδε την ανήλικη στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας. Συγκεκριμένα ο δικαστικός λειτουργός είπε ότι ο ιερέας «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας σημείωσε πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο ιερέα για να υπογραμμίσει μάλιστα με έμφαση πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο», ενώ επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Λάρισα #ιερέας #Ασέλγεια #ανήλικοι