Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 54χρονος Έλληνας από την Κω κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 4 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο 54χρονος, κάτοικος Κω στις 17 Ιανουαρίου 2019 αφού εντόπισε τη γυναίκα μέσα στο νεκροταφείο, την έσπρωξε σε χωράφι, την έριξε στο έδαφος, της έπιασε το στήθος, της έγλειψε τον λαιμό και προσπάθησε να τη γδύσει με σκοπό να την εξαναγκάσει σε συνουσία, ενώ εκείνη όλη την ώρα εκείνη αντιστεκόταν.

Η εκτέλεση της αξιόποινης πράξης του δεν ολοκληρώθηκε επειδή εμφανίστηκε κάποιος και βοήθησε την άτυχη γυναίκα.

Το περιστατικό όμως δεν ήταν το μόνο, αφού την 21η Ιανουαρίου 2019 ώρα 14:00, στον ίδιο τόπο, ενώ το ίδιο θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, την πλησίασε και πάλι, την τράβηξε από τα χέρια, την έσπρωξε προς το βαν του και επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό. Για ακόμα μια φορά όμως, ένας περαστικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο άκουσε τις φωνές της γυναίκας και έτρεξε για να την βοηθήσει αναγκάζοντας τον κατηγορούμενο να την ελευθερώσει.

Σημειώνεται ότι έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για βιασμό, για τον οποίο αθωώθηκε αμετάκλητα στον πρώτο βαθμό με την από 3 Ιουνίου 2013 απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Ρόδου, ενώ υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA