Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που προέβαινε σε κλοπές από οικίες στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής. Ο λόγος για δύο Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν στις 19 Αυγούστου στο Μαρκόπουλο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Χρήστο του Αθανασίου και της Αντωνίας γεννηθέντα την 23-5-1986 στην Αθήνα

2. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Στυλιανό του Αντωνίου και της Δέσποινας γεννηθέντα την 16-6-2000 στην Αθήνα

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ 

Η δράση της συμμορίας

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, τα μέλη της συμμορίας από τις αρχές του μήνα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κινούμενοι με τα δύο "επιχειρησιακά" τους αυτοκίνητα, αναζητούσαν τις οικίες-στόχους στις περιοχές Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη. Αφού παραβίαζαν τις κύριες εισόδους ή τα παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές, αφαιρώντας κοσμήματα και χρηματικά ποσά. Τα επιχειρησιακά αυτοκίνητα ήταν μικρού κυβισμού, συνηθισμένου χρώματος και ευρείας χρήσεως και τα ενοικίαζαν διαδοχικά από εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Από έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ. Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα, τόσο για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων, όσο και τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της συμμορίας, συνεχίζεται. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της σπείρας συνεχίζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA