Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να παραδοθούν στις αρμόδιες Αρχές τα αποτελέσματα των ελέγχων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν «ξήλωσε» με τα χέρια της τον πιλότο από το μνήμα

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θα γνωστοποιηθούν οι κινήσεις των λογαριασμών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της άτυχης Καρολάιν και θα δοθούν απαντήσεις στο ερώτημα αν υπήρξαν αναλήψεις και καταθέσεις ποσών που μπορεί να έχουν σχέση με τη δολοφονία. Η ιστορία για την ύπαρξη συνεργού και για το εάν τον βοήθησε κάποιος τον συζυγοκτόνο μετά την τέλεση του εγκλήματος για τη συγκάλυψη στοιχείων, βρίσκεται ακόμα στον… αέρα. Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει στοιχείο, αλλά για τους εισαγγελείς μπορεί να προκύψει κάτι.

Συνεργός

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν. «Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο. Όσα αναφέρονται είναι μυθοπλασίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του αδερφού μου», είπε ο 33χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος του 33χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν νεότερες καταθέσεις και ουδέποτε έχει κληθεί συγγενικό πρόσωπο του Αναγνωστόπουλου από τις Αρχές. Ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση επιστρέφει την Τετάρτη (1/9) και αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από την άρση του τραπεζικού και του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλά για πρώτη φορά

Η μικρή Λυδία μεγαλώνει μαζί με τους παππούδες της στην Αλόννησο, μετά την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας στους γονείς της Καρολάιν. Τις τελευταίες μέρες στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. «Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η μητέρα του πιλότου. Σε ερώτηση για την αφαίρεση της λέξης «σύζυγος» από το μνήμα απάντησε «δεν το γνωρίζω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA