Μενού
  • Α-
  • Α+

Καριέρα στο χώρο των εισπρακτικών εταιρειών είχε χτίσει η κατηγορούμενη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κι όπως περιγράφουν πρώην συνάδελφοί της, ήταν μια από τις πιο αμείλικτες στη δουλειά της. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, συνάδελφός της, χαρακτήρισε την κατηγορούμενη ως άνθρωπο χωρίς συναισθήματα, που δεν την ένοιαζε η κατάσταση αυτού που χρωστούσε και τον καλούσε για να εξοφλήσει την οφειλή του.

«Αναλάμβανε τις δύσκολες περιπτώσεις. Μιλούσε απαξιωτικά, προσβλητικά και πίεζε ασφυκτικά τους ανθρώπους» λέει ο συνάδελφός της κατηγορούμενης που πέταξε βιτριόλι στην 36χρονη, που ζήτησε να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε πως «μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος σε όσους χρωστούσαν». Η κατηγορούμενη ήταν μια γυναίκα που διψούσε για προβολή. «Εκανε ό,τι μπορούσε για να τραβήξει την προσοχή, είτε μιλώντας είτε με την παρουσία της». Στόχος της ήταν η προβολή και η ανέλιξη στο χώρο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει όνομα ως «αδίστακτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA