Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός 39χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση που είχαν. Οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο άτομο διακινεί ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και του Μεταξουργείου, τον ακινητοποίησαν όταν τον εντόπισαν να επιβαίνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του.

Διαβάστε ακόμη: Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 57χρονος επιδειξίας που αυτοϊκανοποιούνταν σε παγκάκι

Στον εξονυχιστικό έλεγχο που του έγινε, ο 39χρονος κατελήφθη να κατέχει δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 60,25 γραμμαρίων. Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 6 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2.731 γραμμαρίων, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης, μία σακούλα με σπόρους κάνναβης, μία μονόκαννη καραμπίνα και κοντάκι καραμπίνας, μία βαλλίστρα και 5 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA