ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/09/2021 08:33

EUMED9: Σε κλοιό το κέντρο της Αθήνας - Απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφοριακά μέτρα για τη σύνοδο

Σε ισχύ από τις 06:00 πμ η απαγόρευση συναθροίσεων αλλά και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διάσκεψης κορυφής EUMED9 και των προγραμματισμένων επισκέψεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
EUMED9: Σε κλοιό το κέντρο της Αθήνας - Απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφοριακά μέτρα για τη σύνοδο
EUMED9: Σε κλοιό το κέντρο της Αθήνας - Απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφοριακά μέτρα για τη σύνοδο
Ανάγνωση:

Απαγόρευση συναθροίσεων ισχύει από τα ξημερώματα της Παρασκευής ως και στις 12 τα μεσάνυχτα λόγω της διάσκεψης κορυφής EUMED9 και των προγραμματισμένων επισκέψεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Την ίδια στιγμή υπάρχουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους από το κέντρο της Αθήνας ως και την ευρύτερη περιοχή του «Στ. Νιάρχος».

Διαβάστε ακόμη: EUMED9: Παρέλαση Ευρωπαίων ηγετών σήμερα στην Αθήνα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρες 06:00 έως 24:00 της Παρασκευής, 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις κάτωθι περιοχές:

Α. Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Λ. Αμαλίας & Λ. Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Όλγας – αριστερά Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – δεξιά Σπύρου Μερκούρη – αριστερά Μιχαλακοπούλου (έως τη συμβολή της με τη Χατζηγιάννη Μέξη) – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας – δεξιά Σέκερη – Σόλωνος – αριστερά Λυκαβηττού – Αμερικής – Κολοκοτρώνη – αριστερά Βουλής – δεξιά Ναυάρχου Νικοδήμου – Φλέσσα – αριστερά Τριπόδων – Λυσικράτους – Πύλη Ανδριανού.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στην Αθήνα της διάσκεψης κορυφής EuroMed 9 και των προγραμματισμένων επισκέψεων, κινήσεων και διαμονής επίσημων προσώπων στην Χώρα μας για να συμμετάσχουν σε αυτή, λαμβάνοντας υπόψη και την εξαγγελθείσα συνάθροιση για την 17/09/2021 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην προαναφερόμενη διάσκεψη από διάφορους φορείς /οργανώσεις.

Β. Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Λ. Συγγρού (στο ύψος Λ. Αμφιθέας & Λ. Κατσώνη) – Λ. Κατσώνη – Επαμεινώνδα – Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα) – Λ. Απόλλωνος – Ηχούς – Λ. Αμφιθέας (έως στο ύψος της Λ. Συγγρού).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» της διάσκεψης κορυφής EuroMed 9 και των προγραμματισμένων συμμετοχών σε αυτή επίσημων προσώπων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
EUMED ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ