Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις φυλακές Κορυδαλλού, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love στέλνει νέα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Η 29χρονη που μέχρι πριν από λίγες μέρες ετοίμαζε το γάμο της με τον 32χρονο, που κατηγορείται και επίσης βρίσκεται στη φυλακή, δηλώνει αθώα για την κοκαΐνη και θύμα του άντρα που ερωτεύτηκε. Με δηλώσεις της στην εκπομπή Live News η πρώην παίκτρια του Power of Love επαναλαμβάνει πως ο έρωτας για τον 32χρονο την τύφλωσε και, όπως σημειώσει, μπλέχτηκε χωρίς να φταίει για τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν μέσα στο βαλιτσάκι που είχε ο σύντροφός της στην Νέα Σμύρνη αλλά και την κοκαΐνη που φέρεται να πέταξε στην τουαλέτα. «Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση για το τι έκανε ο σύντροφός μου. Με τύφλωσε ο έρωτας και εμπιστεύτηκα τον σύντροφό μου που ετοιμαζόμουν να παντρευτώ».

Καθημερινά η 29χρονη, πρώην παίκτρια του Power of Love, μιλά με τον δικηγόρο της και του ζητεί να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφυλακιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, με την ίδια να επαναλαμβάνει συνεχώς: «Είμαι αθώα». «Είναι συντετριμμένη. Από τον γάμο βρέθηκε μέσα στη φυλακή αυτή τη στιγμή προσωρινά κρατούμενη. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι έχει μπλέξει με μία τέτοια ιστορία. Εχει ανατραπεί η ζωή της όλη, δεν έχει συνειδητοποιήσει καλά-καλά τι της έχει συμβεί. Εχει καταρρεύσει στην κυριολεξία», επισημαίνει ο δικηγόρος της, Παντελής Κοκοτός. 

Ο 32χρονος σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της για την υπόθεση με τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη από την πρώτη στιγμή έχει «βγάλει λάδι» την 29χρονη, παίρνοντας επάνω του όλη την ευθύνη. «Αποπειράθηκα να μεταφέρω ναρκωτικά που δεν μου ανήκαν. Εκανα λάθος που δέχτηκα να το κάνω, αλλά επιμένω ότι δεν έχω την κυριότητά τους. Εργάζομαι από 13 ετών και διαμένω σε ένα φτωχικό διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Εχω μετανιώσει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA