Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρηματικό πρόστιμο σε ζευγάρι τουριστών από την Ουκρανία που φέρεται να ερωτοτροπούσε σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου στην Κρήτη, επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. 

Το ανδρόγυνο που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, οδηγήθηκε την Παρασκευή (17/9) στα δικαστήρια, προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Και οι δύο κατηγορούμενοι για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» αρνήθηκαν ότι έκαναν ερωτοτροπούσαν υποστηρίζοντας ότι «έκαναν πλάκα».

Ωστόσο, ο ισχυρισμός τους δεν έπεισε την Έδρα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μάρτυρες που κατέθεσαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε ερωτική συνεύρεση μέσα σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με το neakriti.gr. Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους και τους επέβαλε χρηματική ποινή (135 ημερήσιες μονάδες προς 20 ευρώ). Στη συνέχεια, το ζεύγος αφέθηκε ελεύθερο.

Επισημαίνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο σημείο του Ηρακλείου, περίπου στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, πλησίον εστιατορίων που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα με κόσμο, σε στενό που «τέμνει» κάθετα την οδό 25ης Αυγούστου (δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA