Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου η 19χρονη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ανακαινίσθηκε και ενοικιάστηκε σε άνδρα, ο οποίος μόλις έμαθε τι συνέβη στις 11 Μαΐου 2021 αποκάλυψε ότι κοιμάται με δυσκολία τα βράδια. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Οι αποκαλυπτικές καταθέσεις γειτόνισσας για τους καυγάδες

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η οικογένεια του πιλότου άδειασε τη μεζονέτα από τα πράγματα του ζευγαριού και στη συνέχεια το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν και ειδικό συνεργείο την ανακαίνισε πλήρως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το σπίτι ενοικίασε άνδρας αραβικής καταγωγής και μόλις έμαθε την ιστορία του σπιτιού τους είπε πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί πλέον τα βράδια. 

Γλυκά Νερά: Τα αποτελέσματα από τις κλήσεις και την κάμερα ασφαλείας στην ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, παραδόθηκαν στην αστυνομία τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου όσο και του βίντεο που είχε τραβήξει η κάμερα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θα ρίξουν φως σε συγκεκριμένες πτυχές της υπόθεσης, για τις οποίες οι αρμόδιες Αρχές μέχρι στιγμής μπορούσαν να κάνουν μόνο υποθέσεις. Παράλληλα θα φανεί, ειδικά μέσω του βίντεο αν τα όσα υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος συμπίπτουν χρονικά.

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους, μετά από τη σχετική δικαστική εντολή, τα αποτελέσματα τόσο από τις κλήσεις που έκανε ή έλαβε το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου πιλότου. Μέσα από εκεί θα μπορέσουν να δουν με ποιους επικοινώνησε τόσο πριν από το έγκλημα όσο και μετά το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου. Παράλληλα έγινε έλεγχος τόσο στους δικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και σε εκείνους που ήταν συνδικαιούχος με την άτυχη Καρολάιν Κράουτς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA