Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο «χτύπημα» από συμμορία Ρομά διαρρηκτών σε μονοκατοικία στα βόρεια προάστια, με την Αστυνομία να τους εντοπίζει και να τους καταδιώκει στην Αττική Οδό, αλλά οι δράστες να διαφεύγουν προς τους καταυλισμούς στο Ζεφύρι. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν 3 διαρρήκτες παραβίασαν γκαραζόπορτα μονοκατοικίας επί της οδού Νάξου στα Μελίσσια, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Εκείνη την ώρα η ιδιοκτήτρια έλειπε και οι κακοποιοί έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα δωμάτια, φεύγοντας με άγνωστο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα που βρήκαν. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από γείτονα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση δίνοντας τη μάρκα και την πινακίδα του οχήματος διαφυγής. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα των διαρρηκτών να κινείται στην Αττική Οδό (σ.σ. κοντά στην έξοδο του Ασπροπύργου) και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Ο οδηγός, όμως, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη που κατέληξε στο Ζεφύρι. Εκεί οι δράστες παράτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τους καταυλισμούς, αφήνοντας πίσω τους κι ένα σάκο με τα κλοπιμαία. Η Αστυνομία παρέδωσε τα χρήματα και τα κοσμήματα στην ιδιοκτήτρια τους, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας για τα χαρακτηριστικά των κακοποιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA