Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το τρέχον σαββατοκύριακο ο καιρός να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ζεστές μέρες του Αυγούστου, ωστόσο για λίγες ώρες οι καιρικές συνθήκες θύμισαν φθινόπωρο με μια καταιγίδα εξπρές που έπληξε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στην Νέα Καλλικράτεια κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων αναγνώστης της Voria.gr κατάφερε να αιχμαλωτίσει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ένα σύννεφο που μοιάζει να έχει πλησιάσει μόλις λίγα μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

Χαλκιδική: Το μπουρίνι «σάρωσε» παραλίες στη Σιθωνία

Δυνατό μπουρίνι σάρωσε παραλίες και στη Χαλκιδική το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα στη Συκιά, ο δυνατός αέρας σε συνδυασμό με τη βροχή τα πήρε όλα και τα σήκωσε στην παραλία Τηγάνια.

Όταν κόσμος που έκανε μπάνιο, αντιλαμβάνεται πως αυτό είναι επικίνδυνο, με γρήγορες κινήσεις οι περισσότεροι τρέχουν προς την στεριά. Εκεί όπου κάποιοι αρχίζουν να μαζεύουν τσάντες και ομπρέλες για να μην παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους. Μάλιστα, τα κύματα που δημιουργήθηκαν ήταν τόσο μεγάλα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν σκάφη να βυθιστούν.

https://www.youtube.com/watch?v=jBuLCkqdYR8

Πολύ γρήγορα άδειασε η παραλία, ενώ ο δυνατός αέρας έπαιρνε τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA