Μενού
  • Α-
  • Α+

Στόχος αγνώστων εμπρηστών έγινε στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, το ΙΧ αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του επίορκου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε προφυλακιστεί καθώς συνελήφθη να κρατά «φυλακισμένη» στο διαμέρισμά του μία 19χρονη κοπέλα και να την εκδίδει.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη, με τους έξι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα να σβήνουν τις φλόγες που έφτασαν σε ύψος μέχρι τον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας μπροστά στην οποία ήταν σταθμευμένο το όχημα και η μηχανή. Στο σημείο έφτασαν και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς επίσης και κλιμάκιο της σήμανσης για να συλλέξει τυχόν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει σάλο, καθώς η 19χρονη είχε καταφέρει να ξεφύγει από το διαμέρισμα – κολαστήριο και να βρει καταφύγιο σε παρακείμενο καφέ όπου μια σερβιτόρα ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA