Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Γιατί ανέβασε τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram

Για το λόγο που ανέβασε τις σοκαριστικές φωτογραφίες της στο Instagram, μετά το πρώτο της χειρουργείο, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε ένα μέρος της συνέντευξης, η Ιωάννα αναφέρθηκε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου: Ηταν μονόδρομος να βρεθώ στο δικαστήριο, μου το χρωστούσα

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες είπε πως: «Αποφάσισα με την εικόνα μου να δώσω στους ανθρώπους να καταλάβουν, να δουν πόση ζημιά έχει γίνει και πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία της αποκατάστασης. Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα, που μου ήρθαν στο μυαλό.

Πάρα πολλές φορές είχα ρωτήσει γη γιατρό μου να μου εξηγήσει, τι μου έχει συμβεί. Πάντα προσπαθούσε να μου εξηγήσει, αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από το χειρουργείο κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν.

Μου έδωσε να καταλάβω το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς και την προσπάθεια, που ως γιατρός έπρεπε να κάνει για να αποκαταστήσει τη βλάβη και να πετύχουν όλα τα μοσχεύματα. Το δεύτερο που σκέφτηκα αμέσως ήταν ότι αυτές τις εικόνες η μητέρα μου είχε το θάρρος να τις αντιμετωπίζει.

Εκείνη ήξερε την εικόνα μου, εγώ δεν την ήξερα. Έπρεπε να βρίσκει το κουράγιο να είναι φυσιολογική μπροστά μου και να με κάνει να αισθάνομαι ήρεμη και ότι όλα θα πάνε καλά. Και το τρίτο, ότι κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα και δυστυχώς είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ, ότι δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να είμαι όπως είμαι».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ιωάννα Παλιοσπύρου #Κατερίνα Καινούργιου #επίθεση με βιτριόλι