Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε ένα μέρος της συνέντευξης, η Ιωάννα αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή, που είχε στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου: Ηταν μονόδρομος να βρεθώ στο δικαστήριο, μου το χρωστούσα

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Αυτό που μου είπε η γιατρός μου και το έχω κρατήσει, είναι πως ο σωματικός πόνος πάντα ξεχνιέται, ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται. Έχω αφόρητους σωματικούς πόνους κάθε φορά που πρέπει να κάνω κάποιο χειρουργείο ή θεραπεία. Είναι αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θυμάμαι είναι όταν ερχόταν η ώρα να μου παίρνουν αίμα, επειδή δεν έχω φλέβες στα χέρια, είναι καμμένα παντού, πάντα μου έπαιρναν από τη μηριαία αρτηρία, που είναι κάτι πολύ επίπονο.

Ήταν αυτό που φοβόμουν πάρα πολύ και ζητούσα να είναι εκεί η γιατρός μου γιατί ένιωθα εμπιστοσύνη. Είναι κάτι που ακόμα με τρομάζει, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA