Μενού
  • Α-
  • Α+

Στόχος διαρρηκτών έγινε το πρωί της Παρασκευής μία μονοκατοικία, επί της οδού Υψηλάντου στο Γέρακα, με τους «ποντικούς που εισέβαλαν στο σπίτι να αρπάζουν ένα χρηματοκιβώτιο που βρίσκονταν στην ντουλάπα κρεβατοκάμαρας. Όταν το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας επέστρεψε, έντρομος διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Οι δράστες, αφού ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι, πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε περί τις 30.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Ασφάλειας και της Σήμανσης, έκανε καταγραφή και συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα και τυχόν γενετικό υλικό των δραστών, ενώ εξετάζονται και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μία από τις συμμορίες που με έδρα τη δυτική Αττική βάζουν στο στόχαστρο σπίτια στα βόρεια προάστια και προς τα εκεί στρέφουν τις έρευνες τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA