Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκυλάκι που κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του με μπουνιές και κλωτσιές έσωσε ένας 15χρονος μαθητής από τη Μυτιλήνη. Ο 15χρονος Βασίλης περιγράφει πώς είδε τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου το χτυπούσε χωρίς έλεος. «Περιμέναμε στη στάση από το σχολείο για να πάμε σπίτι μας. Όσο περιμέναμε, είδαμε έναν άνθρωπο με έναν σκύλο. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα αδέσποτο σκυλί και μόλις αυτό έφυγε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος άρχισε να βαράει τον σκύλο του πάρα πολύ άσχημα. Του έδινε μπουνιές και κλωτσιές», αναφέρει ο Βασίλης μιλώντας στο aeolostv.https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faeolostv%2Fposts%2F337904724788642&show_text=true&width=500

Ο ίδιος τότε στο θέαμα της κακοποίησης του σκύλου πήγε στον ιδιοκτήτη και του ζήτησε να σταματήσει να το χτυπά, κάτι που εκείνος προσποιήθηκε ότι έκανε. «Σταμάτησε. Μόλις απομακρυνθήκαμε για λίγο, συνέχισε να τον βαρά. Τότε εγώ φώναξα "σταμάτα". Εκείνος άφησε το λουρί και ήρθε προς εμένα, ένιωσα έναν πόνο στο μάτι μου. Μου είχε δώσει κουτουλιά. Η Αστυνομία ήρθε και τον συνέλαβαν. Εχω μάθει να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου. Δεν φοβήθηκα για τον εαυτό μου. Ήξερα πώς να αντιδράσω. Οπότε, πήγαν όλα μια χαρά» προσέθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA