Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε μήνες μετά από το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν δίπλα στο μωρό παιδί της και οι νέες λεπτομέρειες από το σημείο που ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, της έκοψε το νήμα της ζωής, σοκάρουν.

Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στη σοφίτα του σπιτιού, εκεί που κοιμόταν μαζί με το μωρό της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της. Το Star παρουσίασε φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού και της συγκεκριμένης σοφίτας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη κοπέλα, δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.

Η κορνίζα πριν το έγκλημα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού για να θυμίζει για λίγο της ανέμελες και ευτυχισμένες στιγμές τους, όταν έδιναν όρκους αιώνιας αγάπης στην Πορτογαλία. Όμως μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να συλλέξει κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού μετά το έγκλημα δε θύμιζε σε τίποτα το μέρος ευτυχίας του ζευγαριού. Η κούνια της μικρής Λυδίας που βρισκόταν δίπλα από το κρεβάτι όπου «έχασε» τη ζωή της η Καρολάιν είναι πλέον άδεια, ενώ οι τοίχοι της σοφίτας είναι πλέον γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια που άφησε της πίσω η σήμανση όταν προσπαθούσε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα τους οδηγούσε στον δράστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA