Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελαβε τέλος τυπικά τουλάχιστον ο «εφιάλτης» μίας ανήλικης κοπέλας καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο καταδίκασε ερήμην τον 25χρονο που δημοσίευσε βίντεο της σε πορνογραφικό site, για να την εκδικηθεί επειδή χώρισαν. Ο 25χρονος από την Αλβανία, κατηγορούνταν για κατοχή και δημοσιοποίηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, χρηματική ποινή 360 ημερησίων μονάδων προς 5 € και η έφεση – αν την υποβάλει – να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ σε περίπτωση που δεν πληρώσει την ποινή, θα εκτίσει επιπλέον έξι μήνες φυλάκισης.

Ο 25χρονος, όπως αναφέρει το magnesianews.gr κατηγορούνταν ότι στις 16 Ιουλίου 2020, ανάρτησε βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με μια ανήλικη Ελληνίδα, σε πορνογραφικού περιεχομένου ιστότοπο. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκε η κοπέλα, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, λέγοντας ότι είχε δεσμό με τον αλλοδαπό από το 2015, σε νησί των Σποράδων και πέρυσι αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσουν.

Η κατάθεση της ανήλικης

«Έκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης, καθώς ο δράστης είχε στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές μας στιγμές, την οποία είχε διαβεβαιώσει ότι τα είχε για να θυμάται ο ίδιος και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς. Επειδή τον αγαπούσα, του είχα "τυφλή" εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει» περιέγραψε στην κατάθεσή της. Η ανήλικη τότε κοπέλα, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν αποτυπωθεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο σάιτ περισσότερες από μια φορές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εισαγγελέας καθησύχασε την κοπέλα ότι έπραξε το σωστό και τη διαβεβαίωσε ότι αν ο νεαρός αλλοδαπός πέσει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, θα πάει στη φυλακή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA