Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό το βίντεο δείχνει τη δολοφονία του 24χρονου Αλγερινού από ομοεθνή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ο 20χρονος δράστης επιτίθεται με μαχαίρι στο θύμα, μπροστά σε πλήθος κόσμου!

Ο 24χρονος Αλγερινός δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη, ύστερα από διαμάχη και κυνηγητό που είχε διάρκεια αρκετών λεπτών όπως φαίνεται και από το βίντεο. Τελικά μία από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Όπως φαίνεται στο βίντεο τη στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ο δράστης πετάει το μαχαίρι και παραδίδεται.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Μακεδονικής Αμύνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο.

Το βίντεο που δημοσιοποιεί το Thestival.gr έχει υποστεί επεξεργασία για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά των ατόμων που εμφανίζονται σε αυτό. Είναι ακατάλληλο για παιδιά. Περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA