Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, για το περιστατικό πυροβολισμού ενός 32χρονου –γνωστού οπαδού μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών - που είχε συμβεί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 3 Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν αφήσει το ενδεχόμενο το περιστατικό να οφείλεται σε «εσωτερικές» οπαδικές διαφορές ενώ και η ομάδα που υποστηρίζει ο 32χρονος (σ.σ. ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ) είχε κρατήσει κλειστή τη θύρα των φανατικών οπαδών της σε εντός έδρας αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε εμπλακεί παλαιότερα και σε επεισόδιο με άλλον οπαδό της ομάδας που υποστηρίζουν σε αγώνα μπάσκετ, χωρίς όμως να καταγγελθεί στις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA