Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Mad Clip: Επιτήδειοι έβγαλαν αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά η μοιραία Porsche

Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά, έπειτα από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip

Ο Mad Clip και το σημείο που σκοτώθηκε (Πηγή: Instagram @madclip / NDP Agency)
Ο Mad Clip και το σημείο που σκοτώθηκε (Πηγή: Instagram @madclip / NDP Agency)

Επιτήδειοι στο Διαδίκτυο ανήρτησαν αγγελία ότι πωλείται η μοιραία Porsche του Mad Clip για ανταλλακτικά, σύμφωνα με την εκπομπή Love it. «Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά, έπειτα από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε έπειτα από λίγο» αναφέρει το ρεπορτάζ. «Ντροπή σε όποιον και αν το έκανε. Αυτό το πράγμα είναι αηδιαστικό, για μένα είναι σαν να ατίμωσε τη μνήμη του αδικοχαμένου. Ασέβεια για την οικογένεια. Είναι ντροπή, ντροπή τέτοια πράγματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ιωάννα Μαλέσκου.

Ολα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τον θάνατο του Mad Clip στη Βουλιαγμένη κι ενώ, όπως προέκυψε από τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, τα λάστιχα που «φορούσε» η μοιραία Porsche του Mad Clip ήταν ακατάλληλα για οδήγηση στην πόλη και ακατάλληλα για οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο. Όπως ανέφεραν οι συνεργάτες του κ. Μαδιά, τα λάστιχα «Semi Slick» θεωρούνται κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και ενώ ήταν περσινής χρονιάς, χωρίς ιδιαίτερη φθορά, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση στην πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, τη νύχτα του δυστυχήματος βρέθηκαν βρεγμένα σημεία του οδοστρώματος, λίγα μέτρα πριν από το σημείο της πρόσκρουσης. Αυτό θεωρείται σημείο «κλειδί», αφού τα λάστιχα θα πρέπει να έχασαν την αποδοτικότητά τους για λίγα, αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Mad Clip #Θάνατος

Best of Internet