Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που τείνει να μετατραπεί σε «μάστιγα» τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, έκπληξη προκαλούν οι δηλώσεις γνωστού ηθοποιού, σύμφωνα με τις οποίες καλλιτέχνες αρνητές ηθοποιοί και τραγουδιστές, έχουν προμηθευτεί και χρησιμοποιούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Love it», και μοιράστηκε την προσωπική του εμπειρία με τα «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού. Οπως ανέφερε, ένας άνθρωπος τον πλησίασε για να του προμηθεύσει πλαστό πιστοποιητικό με αντίτιμο 300 ευρώ και στην προσπάθειά του να τον πείσει του είπε ονόματα «πρώτης γραμμής», οι οποίοι, πολλοί από αυτούς εμφανίζονται σε σίριαλ, εκπομπές και κάνουν πρόβες στο θέατρο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος: «Έχω προσωπική εμπειρία. Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησε λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”. Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου να κάνω 300€ κατάθεση. Και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου. Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, κάνουν πρόβες στο θέατρο και είναι σε εκπομπές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA