Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις φλόγες βρίσκεται εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο καθώς τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νωρίς το πρωί αυτές ενισχύθηκαν καθώς πλέον εκεί επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα έχοντας καταφέρει να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά εργοστάσια.

Εξάλλου σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της οδού Μεγαρίδος και της οδού Χίου. Συγκεκριμένα: 1. Επί της οδού Μγαρίδος από το ύψος της συμβολής με τη Λ. ΝΑΤΟ 2. Επί της οδού Χίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Γεωργίου 3. Επί της οδού Μεγαρίδος στο ύψος του Ο.Α. 188 έξωθεν εταιρίας ΣΙΔΜΑ

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1440507923055009797?ref_src=twsrc^tfw

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο χώρο γύρω από το εργοστάσιο που κατασκευάζει ξύλινες παλέτες και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να επεκταθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε επιχείρηση ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά καθώς σε πολύ κοντινό σημείο υπάρχουν κι άλλες επιχειρήσεις με έφλεκτα υλικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA