Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας - Απειλούνται κι άλλες μονάδες

Στις φλόγες βρίσκεται εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο καθώς τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά - Νωρίς το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθώντας να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά εργοστάσια

Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)

Στις φλόγες βρίσκεται εργοστάσιο ξυλείας στον Ασπρόπυργο καθώς τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νωρίς το πρωί αυτές ενισχύθηκαν καθώς πλέον εκεί επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα έχοντας καταφέρει να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά εργοστάσια.

Εξάλλου σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της οδού Μεγαρίδος και της οδού Χίου. Συγκεκριμένα: 1. Επί της οδού Μγαρίδος από το ύψος της συμβολής με τη Λ. ΝΑΤΟ 2. Επί της οδού Χίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Γεωργίου 3. Επί της οδού Μεγαρίδος στο ύψος του Ο.Α. 188 έξωθεν εταιρίας ΣΙΔΜΑ

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο χώρο γύρω από το εργοστάσιο που κατασκευάζει ξύλινες παλέτες και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να επεκταθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε επιχείρηση ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά καθώς σε πολύ κοντινό σημείο υπάρχουν κι άλλες επιχειρήσεις με έφλεκτα υλικά.

Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)
Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)

Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #Ασπρόπυργος #πυροσβεστική