Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Περιμετροποιήθηκε αφού κατέκαψε δύο εργοστάσια

Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο συνεχίζει να καίει έχοντας καταστρέψει δύο εργοστάσια, ωστόσο πλέον έχει περιμετροποιηθεί και έχει εκμηδενιστεί ο κίνδυνος να ξεφύγει

(Πηγή: eurokinissi)
(Πηγή: eurokinissi)

Υπό έλεγχο βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο που παράγει ξύλινες παλέτες στον Ασπρόπυργο. Η πυρκαγιά συνεχίζει να καίει, έχει καταστρέψει δύο εργοστάσια στην περιοχή, ωστόσο έχει περιμετροποιηθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον διοικητή των δυνάμεων της πυροσβεστικής στην Αττική, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, η φωτιά έχει καταστρέψει ολοσχερώς το εργοστάσιο ξυλείας αλλά και ένα παρακείμενο εργοστάσιο χρωμάτων και χημικών. Παράλληλα έχουν προκληθεί ζημιές σε οχήματα άλλων μονάδων.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθώντας να σβήσουν τελείως τη φωτιά που λόγω των έφλεκτων υλικών στο σημείο παραμένει ενεργή. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο χώρο γύρω από το εργοστάσιο που κατασκευάζει ξύλινες παλέτες και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να επεκταθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε επιχείρηση ώστε να μην επεκταθεί η πυρκαγιά καθώς σε πολύ κοντινό σημείο υπάρχουν κι άλλες επιχειρήσεις με έφλεκτα υλικά.

Δείτε πως κατέγραψε η κάμερα του Reader τη φωτιά

Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)
Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)

Image
Φωτιά στον Ασπρόπυργο (πηγή: Reader)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #Ασπρόπυργος #πυροσβεστική