Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο», ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου, τίθεται προς πώληση για το ποσό των 2.400.000 ευρώ. Η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου «ξεσπά» τονίζοντας πως «ο Γιάννης από μικρό παιδί δούλευε» και απέκτησε την περιουσία μετά από «αγώνα» και του «έφαγαν το ψωμί του». 

«Ο Γιάννης από μικρό παιδί δούλευε χειμώνα καλοκαίρι, αγωνίστηκε με τον πεθερό μου και έκανε το ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή έπρεπε να νιώσει και να γευτεί το “πρέπει να κάνω και εγώ γεράματα”», είπε η Μπέττυ Κοκκινάκη στον ALPHA. «Ο Γιάννης δεν έδιωξε κανέναν εκείνοι έφαγαν το ψωμί του. Έβαλε δικαστικό επιμελητή γιατί δεν του το έδιναν. Του Γιάννη ήταν το κτήριο, ήταν ιδιοκτησία του. Φύγε σαν κύριος γιατί καταστρέφετε την περιουσία;», ανέφερε.  Το ξενοδοχείο είχε προκαλέσει οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποφάσισε να το νοικιάσει, όμως ο πρώην ενοικιαστής είχε αφήσει πολλά απλήρωτα ενοίκια, εγκαταλείποντας τον χώρο που σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Espresso» πως η σημερινή εικόνα του ξενοδοχείου θυμίζει... φάντασμα από τους βανδαλισμούς και την ερήμωση ενώ η οικογένεια βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην ενοικιαστή: «Τα άτομα, που το είχαν ενοικιάσει για 16 χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε - γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά - και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Έλειπαν τα air condition και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ό,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση. Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA