Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε συμμετοχή στη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά αρνείται ο 30χρονος αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. «Δεν έχω καμία σχέση με το έγκλημα» τονίζει και υποστηρίζει πως «δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση», κάτι που πιστοποιείται και από «επίσημο έγγραφο». 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία εξετάζει νέους μάρτυρες για πιθανό συνεργό στο φόνο της Καρολάιν

«Δεν ερευνάται με κανένα τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη αρχή. Μάλιστα επειδή γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου ζήτησα και έλαβα ήδη από τη ΓΑΔΑ έγγραφο που αποδεικνύει ότι δεν κλήθηκα ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», είπε ο 30χρονος στη MEGA. 

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό που εκείνον τον καιρό μέχρι την σύλληψή του σκεφτόμασταν και λέγαμε “αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν” και ότι “έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται με όλα αυτά”. Ήμασταν στην κατάσταση “πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσι”. Κανείς μας δεν το περίμενε, όχι μόνο εγώ», σημείωσε ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. 

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδερφός μου είναι ο δολοφόνος το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο την ημέρα που ο αδερφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα απ’ τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη... Την Καρολάιν τη γνώριζα... Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφτεί. Δεν τον έχω δει καθόλου», είπε. 

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έστειλα εξώδικο για να ανακαλέσει και ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί η ανάκληση γιατί δεν έχει πάρει την έκταση που πήρε η ψευδής είδηση», κατέληξε ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA