Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα στοιχεία ταυτότητας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στις 17 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης Παλαιού Φαλήρου, στον Φλοίσβο, δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει το Λιμενικό, το οποίο και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Οπως αναφέρει το Λιμενικό, η γυναίκα είχε λευκά μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 75 ετών και ύψους περίπου 1,65 μ., φορούσε μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα, ενώ πλησίον της βρέθηκαν ένα αμάνικο μπουφάν μαύρου χρώματος, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πουγκί που περιείχε είκοσι πέντε ευρώ (25,00 ευρώ) και ένα ζευγάρι μαύρα υποδήματα.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των οικείων της άτυχης γυναίκας, να επικοινωνήσει με το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στο τηλέφωνο 210 9829759.

Και άλλη νεκρή εντοπίστηκε την Τρίτη

Αξίζει να σημειωθεί πως και χθες, το μεσημέρι της Τρίτης (21/9), εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ναυτικό μίλι έξω από το πάρκο του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε και περισυνελέγη, ενώ διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 40-50 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80 μ. και έφερε μία τομή στην κοιλιακή χώρα. Επίσης, ήταν ενδεδυμένη με μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, ενώ έφερε επάνω της τιμαλφή και πιο συγκεκριμένα, μία χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Οπως έγινε γνωστό αργότερα, το βράδυ της Τετάρτης, η σορός της γυναίκας αναγνωρίστηκε από οικείο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA