Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 22 Σεπτεμβρίου 2021: Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ΛΟΤΤΟ (2242) σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, με τους τυχερούς να μοιράζονται το ποσό των 2.400.000 ευρώ

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ΛΟΤΤΟ (2242) το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021. Τουλάχιστον 2.400.000 ευρώ για τους τυχερούς της κλήρωσης του ΟΠΑΠ. Τελικά σημειώθηκε τζακ ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ είναι οι 10, 11, 28, 37, 39, 44 και bonus ο αριθμός 36.

Image

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ διεξάγεται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 το βράδυ περίπου και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

Όταν δεν υπάρχουν νικητές στην πρώτη κατηγορία επιτυχιών (I), τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή δε μοιράζεται, αλλά μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ-ΠΟΤ).

Ποιοι Κερδίζουν

Υπάρχουν πέντε (5) κατηγορίες επιτυχιών. Κάθε συμμετέχουσα στήλη που φέρει επιτυχία κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις ορθές προβλέψεις που περιλαμβάνει:

  1. Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (6άρι).
  2. Στη δεύτερη κατηγορία (IΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους πέντε (5) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται, καθώς επίσης και τον πρόσθετο (έβδομο) αριθμό (5+1).
  3. Στην τρίτη κατηγορία (ΙII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους πέντε (5) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (5άρι).
  4. Στην τέταρτη κατηγορία (ΙV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους τέσσερις (4) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (4άρι).
  5. Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τους τρείς (3) από τους έξι (6) πρώτους αριθμούς που κληρώνονται (3άρι).

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#κλήρωση #ΟΠΑΠ

Best of Internet