Μενού
  • Α-
  • Α+

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης άρχισαν τα προβλήματα με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει ήδη μποτιλιάρισμα στον Κηφισό με τη διέλευση να είναι δύσκολη σχεδόν σε όλη την κάθοδο.

Η αλλαγή του καιρού και η πρόγνωση για βροχές σήμερα οδήγησε ακόμα περισσότερους να πάρουν το αυτοκίνητό τους με την κατάσταση στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πέρα από τον Κηφισό, προβλήματα υπάρχουν στην έξοδο της Αθηνών στο Χαϊδάρι, στην κάθοδο της Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στην άνοδο της Καλιρρόης και της Συγγρού όπως και στον περιφερειακό του Καρέα προς την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή αυξημένη κίνηση υπάρχει στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, και ακόμα στη Βουλιαγμένης από το Ελληνικό προς τη Γλυφάδα, στην Ηλιουπόλεως και στην Ποσειδώνος στο ύψος του ΣΕΦ.

Σε ότι έχει να κάνει με την Αττική οδό καθυστερήσεις που φτάνουν μέχρι και τα 10 λεπτά παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για την Εθνική Αθηνών-Λαμίας.

https://twitter.com/aodostraffic/status/1440906564311859200?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA