Μενού
  • Α-
  • Α+

Πώς μπορεί να συνδέεται το νέο iPhone 13 με τον κορονοϊό και το εμβόλιο κατά του ιού; Σύμφωνα με τον Ηλία Μόσιαλο... άμεσα δίνοντας έτσι ένα παράδειγμα προς τους αντιεμβολιαστές με το καλύτερο όπλο. Το χιούμορ.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου αναδημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία «καλεί» τον κόσμο να μην αγοράσει το νέο τηλέφωνο της Apple καθώς όπως και τα εμβόλια... αναπτύχθηκε σε μόλις έναν χρόνο!

«Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις ένα χρόνο. Το πρώτο iPhone χρειάστηκε δισεκατομμύρια χρόνια να φτιαχτεί, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iPhone που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα;», σημειώνεται στην ανάρτηση που αναδημοσίευσε ο Ηλίας Μόσιαλος, με το τρολάρισμα να αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι εφευρίσκουν δικαιολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA