Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Αν οι φοιτητές μου δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, μην έρθουν στο μάθημά μου» - To viral μήνυμα καθηγητή που τουίταρε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Τα συγχαρητήριά του μέσω του Twitter έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης στον καθηγητή του ΕΚΠΑ, Γιώργο Διαλλινά, για την «προτροπή» του υπέρ της δια ζώσης φοίτησης και των εμβολιασμών στους φοιτητές

Την ώρα που η φοιτητική κοινότητα αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για την επιστροφή στα αμφιθέατρα και τη διά ζώσης παρακολούθηση των μαθημάτων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, έστειλε το δικό του μήνυμα για το «άνοιγμα» των Πανεπιστημίων και προτρέπει τους φοιτητές να εμβολιαστούν! Συγκεκριμένα, ο Αδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε την ανάρτηση του καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Γιώργου Διαλλινά, ο οποίος έγινε... viral με επιστολή που έστειλε προς τους φοιτητές του.

Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Ο κ. Διαλλινάς προσθέτει πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του είναι απλά μία «προτροπή». Παράλληλα, στέλνει και ένα μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους φοιτητές, λέγοντας πως εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του.

Την ανακοίνωση του καθηγητή σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας «Απλά κορυφαίος»!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Άδωνις Γεωργιάδης #Πανεπιστήμια #Φοιτητές #εμβολιασμός