Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιθετική συμπεριφορά που είχε και σωματική και ψυχολογική βία που ασκούσε και σε άλλες γυναίκες ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Ρόδο, έρχεται στην επιφάνεια, καθώς είναι αρκετά τα περιστατικά που αποκαλύπτονται.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το απόγευμα η κηδεία της Δώρας - Σοκάρουν νέα στοιχεία και μαρτυρίες για τον δράστη

Ο 40χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τη Δώρα στη μέση του δρόμου, είχε στο παρελθόν και άλλα επεισόδια που είχαν οδηγήσει τις γυναίκες να του κάνουν μήνυση. Μάλιστα την πρώην σύζυγό του την είχε απειλήσει με όπλο ενώ σε άλλη κοπέλα με την οποία είχε σχέση, είχε ασκήσει σωματική βία.

Ο δικηγόρος της τελευταίας, Βασίλης Μπέης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι η πελάτης του είχε υποβάλει δύο μηνύσεις σε βάρος του δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος. «Η πελάτης μου είχε κάνει δύο μηνύσεις. Η πρώτη ήταν για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη επειδή την απείλησε να αποσύρει την πρώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέης μετά την πρώτη μήνυση, «ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν την απέσυρε. Του έκανε δεύτερη μήνυση», σημείωσε. 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για αυτή την υπόθεση. «Αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο την πελάτη μου όταν συνέβη το δυσάρεστο συμβάν ήταν ότι δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε να προειδοποιήσει την κοπέλα για το περί τίνος πρόκειται», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA