Μενού
  • Α-
  • Α+

Επ' αόριστον αναβλήθηκε η δίκη των τριών γυναικών για τον εικονικό εμβολιασμό στο ΙΚΑ λεωφόρου Αλεξάνδρας, λόγω προβλημάτων υγείας που επικαλέστηκε η 75χρονη πλαστική χειρουργός. Την αναβολή της δίκης η κατηγορούμενη τη ζήτησε μέσω του δικηγόρου της, Δημήτρη Κορμπάκη, ο οποίος δήλωσε πως η εντολέας του επιθυμεί να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς έχει να εισφέρει σημαντικά στοιχεία.Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η νοσηλεύτρια και η γραμματέας της 75χρονης, έδωσαν το «παρών» στη δικαστική αίθουσα.

Η 75χρονη γιατρός – πλαστικός χειρουργός, είχε ισχυριστεί ότι εμβολιαζόταν με τη β’ δόση του εμβολίου, ενώ στην πρώτη είχε εμφανίσει και συμπτώματα, όπως είπε. «Κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι κατά των εμβολίων, αλλά δεν μπορώ να γίνεται και αυτό το τρομερό πράγμα που γίνεται. Έχει καταντήσει αηδία. Είναι ένας εκβιασμός» συμπλήρωσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του «μαϊμού» εμβολιασμού

Την ώρα που η 75χρονη γιατρός αρνείται τα πάντα, η κάμερα αποτελεί αδιάψευστος μάρτυρας για το αντίθετο καθώς άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως είχαν πληροφορίες για την κομπίνα και φρόντισαν να «παγιδεύσουν» τον χώρο. Ετσι κατέγραψαν τη στιγμή που η νοσηλεύτρια πραγματοποιεί τον εικονικό εμβολιασμό και στη συνέχεια πετά τη σύριγγα, μαζί με τη δόση του εμβολίου.

Οπως έχει καταγράψει καρέ καρέ η κάμερα, η γραμματέας της 75χρονης γιατρού σήκωσε κάποια στιγμή και τα δυο της χέρια για να καλύψει το οπτικό πεδίο ενός γιατρού, ωστόσο τελικά η απάτη με τον «μαϊμού» εμβολιασμό έγινε αντιληπτή. Η νοσηλεύτρια - σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος- «τρύπησε» την πλαστική χειρουργό, ωστόσο δεν της χορήγησε το φάρμακο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA