Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Reader.gr. Οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» πήγαν μετά την αναμέτρηση της Ενωσης με τη Λαμία στα Πατήσια κι επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών των «πράσινων» που βρίσκεται στην Αχαρνών.

Από την άγρια συμπλοκή των αντιπάλων ομάδων, τραυματίστηκαν δύο άτομα. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είχαν φτάσει τις τελευταίες εβδομάδες στη ΓΑΔΑ και έκαναν λόγο για αυξημένο κίνδυνο επεισοδίων μεταξύ αντιπάλων οπαδών. Την επομένη, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη τριών οπαδών. Πρόκειται για έναν 31χρονο, έναν 21χρονο κι έναν ακόμη 25χρονο ομογενή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το επεισόδιο αφορούσε αντίποινα για τον ξυλοδαρμό ενός οπαδού από ομάδα χούλιγκαν στο Γαλάτσι, ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει άλλον οπαδό μια εβδομάδα νωρίτερα.

https://www.youtube.com/watch?v=1gjSbKlQMsU
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA