Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ενδεχόμενο της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους εργαζόμενους κάποιων δημόσιων υπηρεσιών πρώτης γραμμής και επεσήμανε ότι η απόφαση αυτή θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σημειώνοντας ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου οι ανεμβολίαστοι προσέρχονται στην εργασία τους με αρνητικό rapid test.

«Το 76% των εργαζόμενων στο Δημόσιο είναι εμβολιασμένοι, αλλά υπάρχει ένα 20% που δεν έχει εμβολιαστεί και αυτοί υποχρεούνται να φέρνουν μια φορά την εβδομάδα rapid test. Αν δεν το κάνουν, θα είναι αντιμέτωποι με πρόστιμο 300 ευρώ τον μήνα που θα παρακρατείται από τον μισθό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA