Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έρχονται και σχετίζονται με την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας. Σύμφωνα με τον Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Γλυκά Νερά: Το σκηνικό της «ληστείας» που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά συγκλονίζει, καθώς ο σύζυγος της Καρολάιν και δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δήλωνε πως εκείνος και η 20χρονη έπεσαν θύματα κακοποιών. Το σκηνικό που βρήκαν οι αστυνομικοί στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά θύμιζε… ληστεία, όμως αυτό -όπως φάνηκε- το είχε στήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA