ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/09/2021 10:20

Κωνσταντίνος Οροκλός: Ξεμπέρδεψε το αλεξίπτωτό του στον αέρα - Απίστευτη η ψυχραιμία του

Ο Ελληνας  αλεξιπτωτιστής Κωνσταντίνος Οροκλός, κατέγραψε σε βίντεο την προσπάθειά του να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτό του κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης που πραγματοποίησε στην Κοπαΐδα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κωνσταντίνος Οροκλός: Ξεμπέρδεψε το αλεξίπτωτό του στον αέρα - Απίστευτη η ψυχραιμία του
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Τέρας ψυχραιμίας αποδείχτηκε ο γνωστός στο ευρύ κοινό αλεξιπτωτιστής, Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια έφτασε μέχρι τον τελικό του reality επιβίωσης «Nomads». Συγκεκριμένα, ο Ελληνας αλεξιπτωτιστής κατέγραψε σε βίντεο την προσπάθειά του να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτό του κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης που πραγματοποίησε στην Κοπαΐδα. Το αλεξίπτωτο κατά το άνοιγμα μπερδεύεται και έχει ως αποτέλεσμα αυτό να κινείται ακυβέρνητο και χωρίς φρένα προς το έδαφος.

Η ψυχραιμία που δείχνει ο αλεξιπτωτιστής είναι παροιμιώδης και άξια θαυμασμού, αφού μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα σα να επρόκειτο για μια ακόμη μέρα στο... γραφείο. Κυριολεκτικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ο έμπειρος και ένας εκ των κορυφαίων αλεξιπτωτιστών της χώρας κατάφερε να ελέγξει το αλεξίπτωτό του κατά τη διάρκεια άλματος και να το καθοδηγήσει ξανά σαν να μη συνέβη τίποτα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο αλεξίπτωτο. Όπως, όμως, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Οροκλός, κύριο μέλημά του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (ασφαλείας), καθώς αυτό είναι το βασικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ