Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/9) στον «αέρα» της εκπομπής «Xαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον δικηγόρο του 40χρονου στην υπόθεση με το βιτριόλι, Δημήτρη Γκαβέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή του Mega, προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του δικηγόρου του 40χρονου, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου»

Ο συνήγορος του 40χρονου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στις 18 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, είχε πει: «Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως. Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Αυτές οι δηλώσεις του κ. Γκαβέρα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της Ιωάννας Παλιοσπύρου καθώς και των δύο συνηγόρων της, των κ.κ. Λύτρα και Αλεξανδρή. Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Γκαβέρας προχώρησε σε διάψευση όσων είχε δηλώσει στο «Χαμογέλα και Πάλι», ενώ κατηγόρησε την εκπομπή για «συρραφή» των δηλώσεών του.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» κάλεσε τον κ. Γκαβέρα προκειμένου να πει αν έκανε ή όχι τις δηλώσεις που αρνείται ότι έκανε. Ο ίδιος τόνισε πως οι δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή ήταν αυτούσιες και πως δεν είχε σκοπό να θίξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της Ιωάννας και ακολούθησε ένας διάλογος με πολλή ένταση ανάμεσα στον δικηγόρο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA