Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες ψύχρες του φετινού φθινοπώρου διαδέχεται ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα σήμερα Κυριακή με το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η πολλή ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά η σχετική δροσιά τη νύχτα και κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών ωρών. Αντίστοιχα, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.

Αναλυτικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς, στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 30 με 31 και στα νησιά τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι και το μεσημέρι – απόγευμα μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια, κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5, στο Αιγαίο βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA