Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι τώρα είχε αρκεστεί σε κάποιες λίγες ατάκες κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων, ενώ εξ αρχής είχε δηλώσει αθώος στην κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Ο Ρούμπεν Σεμέδο με μια ανάρτησή του στο instagram αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του για να παραδεχτεί τα λάθη του, όχι όμως και την ενοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι ποτέ του δεν κρύφτηκε και αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του, όμως για την υπόθεση βιασμού περιμένει να λάμψει η αθωότητά του. 

Παράλληλα, λέει ότι πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να γυρίσει στη δουλειά που αγαπάει και υποσχέθηκε να διαψεύσει όσους υποστηρίζουν ότι «έπεσε και δεν θα ξανασηκωθεί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σεμέδο:

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

https://www.instagram.com/p/CUSE78sINrl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA