Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 45χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας που μοίραζε εικονικούς εμβολιασμούς σε συγγενείς και φίλους, ξεκίνησε την απολογία της περιγράφοντας κάποια σοβαρά υγείας που αντιμετώπισε η ίδια και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της αλλά και την κατάσταση του πατέρα της που είχαν ως αποτέλεσμα να την προβληματίσουν όπως λέει για την εγκυρότητα και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Εικονικοί εμβολιασμοί: Στον Παλαμά Καρδίτσας έγιναν 40.000 εμβόλια ενώ οι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 6.000!

Η υπάλληλος, παραδέχεται ότι αρχικά ήθελε να βοηθήσει τα πέντε αδέρφια της που ήταν αντιεμβολιαστές, να πάρουν το πλαστό πιστοποιητικό για να μη χάσουν τις δουλειές τους και να μπορούν να κυκλοφορούν άνετα και υποστήριξε ότι έγινε ο συνδετικός κρίκος, για να πάρουν άλλα 28 άτομα την ψεύτικη βεβαίωση, που είναι φίλοι και γνωστοί από τα αδέρφια της.

Μάλιστα, τα παίρνει όλα πάνω της, δεν αναφέρεται σε κανέναν συνεργό λέγοντας χαρακτηριστικά στην απολογία της πως «Η πρόθεσή μου ήταν αγαθή, για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και όχι για να τους βλάψω, γιατί μπορεί να είμαι διοικητική υπάλληλος σε μια Υγειονομική Υπηρεσία, αλλά επέλεξα αυτό το επάγγελμα για να βρίσκομαι κοντά στους ασθενούντες, που προσέρχονται στο κέντρο υγείας και ζητάνε την βοήθειά μας, διαπνεόμενη από έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και φιλαλληλίας για τους συνανθρώπους μας.

Τρανή απόδειξη του ισχυρισμού αυτού αποτέλεσε το γεγονός ότι ακόμη και τα δύο μου παιδιά, αν και έκαναν κανονικά την πρώτη δόση του εμβολίου, με επιμονή πάντοτε του συζύγου μου, ο οποίος εμβολιάστηκε κανονικά, εν συνεχεία, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από αυτά που έχω κάνει, παραπλάνησα και τον ίδιο για τα παιδιά μας, μη διενεργώντας την δεύτερη δόση και εμφανίζοντας αυτήν ψευδώς ότι την έκαναν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA