Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο φόρος αίματος στην Κρήτη συνεχίζει να είναι βαρύς, καθώς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία δυστυχήματα. Στο τελευταίο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/9) στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά, οι εικόνες από την σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, σοκάρει. Ο τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί και πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος έξι μηνών.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέντε οχήματα συγκρούστηκαν με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο εκ των επιβαινόντων. Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τέσσερα από τα πέντε οχήματα ανατράπηκαν. Από τη σφοδρή σύγκρουση, σοβαρά τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος έξι μηνών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρή είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ τρεις άνδρες και μία γυναίκα, μαζί με το 6 μηνών βρέφος διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύονται, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Βίντεο & φωτό: neakriti.gr 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA